Merus® je raziskoval in delal na tem problemu več kot 10 let. Vse običajne tehnologije na tržišču – kemične ali fizične delujejo le na mestu inštalacije. Merus alu. obroč za pripravo vode pa z svojo edinstveno tehnologijo nihanja doseže željene rezultate. Merus alu. obroči za pripravo vode ne potrebujejo servisiranja ali posebnega vzdrževanja. Zahteve navtične industrije skupaj z našim raziskovanjem vaših problemov in potreb pomeni, da lahko zmanjšamo skrbi za nastanek vodnega kamna, rje, raznih vodnih bakterij brez uporabe kemikalij.

Trajne rešitve za odpravljanje rje, vodnega kamna in drugih mikrobioloških težav v vodovodnih sistemih.

Edinstvena MERUS-tehnologija se zelo uspešno razlikuje od običajnih metod priprave vode. Klasični postopki se večinoma ubadajo samo s simptomi, podjetje MERUS pa se že več kot 10 let ukvarja z bistvom problema. Za to je potrebna sama uporaba vode in voda je postala tako rekoč zaveznik podjetja MERUS. Z njeno pomočjo je podjetje prodrlo v bistvo tehničnih problemov, ki povzročajo pojav rje ali vodnega kamna.
V cevnih sistemih je voda transportno sredstvo, v sistemu MERUS pa medij in prevodnik spektra vsiljenih nihanj. Nihanja se po vodi širijo z hitrostjo, bistveno večjo kot je sam pretok vode. Nihanja se prenesejo na celoten vodni tok in tudi v posamezne odročne cevne predele.

Izkušnje iz področa uporabe z več tisočimi izvedenimi projekti so tako prepričljive, da lahko podjetje MERUS svoj položaj na trgu kontinuirano širi in utrjuje tako, da je prisotno na vseh petih kontinentihi in v več kot štiridesetih državah.

Merus alu obroč trajno reši vaše težave z rjo in vodnim kamnom v vodovodnih sistemih in napravah. Dodatno lahko MERUS izdelki trajno odstranijo mikrobiološke težave, kot so legionele ali biološki sloji v vodovodnih sistemih, ali alge v ribnikih in plavalnih sistemih.

Namestitev MERUS alu obroča pomeni konec vaših težav z:

  • rjavkasto obarvanostjo vode. Voda je po določenem času spet čista.
  • vodnim kamnom na ceveh, armaturah, v strojih ter napravah. Vodni kamen se najprej zmehča, kasneje pa popolnoma izplakne. Potrebno je bistveno manj časa za čiščenje in vzdrževanje.
  • zamašenimi cevmi. Posledično znižan pritisk vode v ceveh zopet naraste.
    težavami mikrobiološkega izvora, le te se trajno odpravijo.
  • pristnostjo alg v ribnikih, plavalnih bazenih ter fontanah.

 

Spletna stran proizvajalca: www.merusonline.com

E-pošta

info@n-a.si

Delovni čas

Ponedeljek – Petek   8.00 – 16:00

Telefon

03 426 72 90